Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist
Vegetarische Tapas

Vegetarische Tapas Zeist

  1. Patatas Bravas: Dit zijn gebakken aardappelen die worden geserveerd met een pittige tomatensaus en knoflookmayonaise. Ze zijn knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen.

  2. Gazpacho: Een verfrissende koude soep gemaakt van tomaten, komkommer, paprika, knoflook en kruiden. Het is ideaal op warme dagen.

  3. Pimientos de Padrón: Gegrilde groene paprika's worden vaak geserveerd met zeezout. Hoewel ze meestal mild zijn, kan er af en toe een pittige paprika tussen zitten.

  4. Tortilla Española: Een Spaanse aardappelomelet, meestal gemaakt met aardappelen, eieren en uien. Het is een stevige en smakelijke tapasoptie.

  5. Aceitunas Aliñadas: Gemarineerde olijven met knoflook, kruiden en citroen. Ze zijn een eenvoudige maar smakelijke aanvulling op een tapasplank.

  6. Champiñones al Ajillo: Gebakken champignons in knoflookolie. Dit gerecht heeft een heerlijke knoflooksmaak.

  7. Pan con Tomate: Geroosterd brood ingewreven met rijpe tomaten en besprenkeld met olijfolie en zout. Het is een eenvoudige maar smakelijke tapas.

  8. Ensalada de Tomate y Mozzarella: Een klassieke tomaten-mozzarellasalade met basilicum en olijfolie.

  9. Croquetas de Espinacas: Spinazie-kroketten gevuld met een romige vulling. Ze zijn knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

  10. Espárragos a la Parrilla: Gegrilde asperges met olijfolie en citroensap. Ze zijn een gezonde en smakelijke optie.

Deze vegetarische tapasgerechten bieden een scala aan smaken en texturen, waardoor ze ideaal zijn voor een tapasavond of als bijgerecht. Je kunt ze combineren voor een gevarieerde maaltijd en genieten van de Spaanse smaken zonder vlees. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze vegetarische gerechten.
We verwelkomen u graag bij Restaurant Ramblas Zeist!

Vegetarisch Tapas Restaurant Zeist


Vegetarische Tapas Eten in Zeist? Als je van tapas houdt maar een vegetarische voorkeur hebt, zijn er veel heerlijke vegetarische tapasgerechten om van te genieten. Hier zijn enkele populaire vegetarische tapasopties:

Over Onze Vegetarische Gerechten

Openingstijden & Prijzen


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00-23:00 / €24,95

Woensdag: 16:00-23:00 / €24,95
Donderdag: 16:00-23:00 / €24,95
Vrijdag: 16:00-24:00 / €27,95
Zaterdag: 16:00-24.00 / €29,95
Zondag: 16:00-23:00 / €27,95

⭐⭐⭐⭐⭐4,8/5 Sterren Op Eet.nu

©Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist