Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist
Grill

Grill Restaurant Ramblas Zeist

  1. Parrillada de Mariscos: Dit is een heerlijke mix van gegrilde zeevruchten, waaronder garnalen, inktvis, mosselen en octopus. Het wordt vaak gekruid met knoflook, citroen en olijfolie voor extra smaak.

  2. Chuletas de Cordero: Dit zijn gegrilde lamscoteletten die vaak worden gemarineerd in knoflook, rozemarijn en olijfolie. Ze hebben een rijke, sappige smaak.

  3. Pinchos Morunos: Pinchos Morunos zijn gemarineerde vleesspiesjes, meestal van varkensvlees of lamsvlees. Ze worden vaak op smaak gebracht met kruiden zoals komijn, paprika en olijfolie.

  4. Chorizo a la Parrilla: Gegrilde chorizo-worst is een populaire tapasoptie in Spanje. De chorizo wordt vaak geserveerd met stokbrood en kan pittig of mild zijn, afhankelijk van je voorkeur.

  5. Pimientos de Padrón: Deze gegrilde groene paprika's worden vaak als tapas geserveerd. Ze zijn mild van smaak, maar af en toe kom je een pittige paprika tegen. Ze worden meestal besprenkeld met zeezout.

  6. Pollo a la Brasa: Dit is gegrilde kip die wordt gemarineerd in knoflook, citroensap, en olijfolie. Het resulteert in sappige en smaakvolle kip.

  7. Conejo a la Parrilla: Gegrilde konijn is een specialiteit in sommige delen van Spanje. Het wordt vaak gemarineerd in knoflook en kruiden voordat het op de grill wordt bereid.

  8. Espárragos a la Parrilla: Gegrilde asperges zijn een eenvoudig maar smakelijk gerecht. Ze worden vaak besprenkeld met olijfolie en citroensap.

Deze gerechten zijn slechts enkele voorbeelden van de heerlijke Spaanse grillgerechten die je kunt proberen. Spaans grillen draait vaak om verse ingrediënten en eenvoudige maar smaakvolle kruiden.
Geniet van je Spaanse grillmaaltijd bij Spaans Restaurant Ramblas Zeist!

Onbeperkt Grill Restaurant Zeist


Onbeperkt Van De Grill Eten? Tapas Restaurant Ramblas Zeist is tevens gespecialiceerd in diverse gerechten vers van de grill!

Spaanse grillgerechten staan bekend om hun heerlijke smaken en eenvoudige bereiding. Hier zijn enkele populaire Spaanse grillgerechten die je kunt proberen:

Over Onze Grill Gerechten

Openingstijden & Prijzen


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00-23:00 / €24,95

Woensdag: 16:00-23:00 / €24,95
Donderdag: 16:00-23:00 / €24,95
Vrijdag: 16:00-24:00 / €27,95
Zaterdag: 16:00-24.00 / €29,95
Zondag: 16:00-23:00 / €27,95

⭐⭐⭐⭐⭐4,8/5 Sterren Op Eet.nu

©Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist