Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist
Prijzen


Onbeperkt Tapas Menu Prijzen & Uitleg

Welkom bij Ramblas Zeist, waar we een uitgebreid menu bieden met authentieke Spaanse tapas en gerechten. Neem gerust de tijd om onze menukaart te verkennen en te genieten van de smaken van Spanje.

Onze menu-opties zijn:

  1. Onbeperkt tapas-arrangement: Ons tapas-assortiment bestaat uit brood met allioli, 10 koude tapas en 10 warme tapas, samengesteld door onze chefkok. Je kunt zowel de koude als warme tapas onbeperkt bijbestellen. 

  2. Onbeperkt tapas zelf kiezen: Je kunt maximaal 2 tapas p.p. per ronde bestellen van onze menukaart nadat je brood met allioli hebt gekregen.

Bij Ramblas Zeist hebben we geen tijdslimiet. Je kunt zolang blijven als je wilt en genieten van ons heerlijke eten. Als je speciale wensen hebt, zoals allergieën, geef ze dan aan ons door en onze chefkok houdt er rekening mee. 

Als u geen fan bent van onbeperkte tapas of niet zo'n grote eter bent, dan raden we u aan om ons a la carte menu te bekijken bij Ramblas Zeist. Onze menukaart biedt een heerlijke selectie van gerechten die u zeker zullen bevallen. Van verse salades en voorgerechten tot smakelijke hoofdgerechten en desserts, ons a la carte menu heeft voor ieder wat wils. Kom bij ons langs en ontdek de heerlijke gerechten die wij te bieden hebben.


We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Ramblas Zeist, waar je kunt genieten van de beste Spaanse tapas en gerechten!

Prijzen

Bij Ramblas Zeist heb je de keuze uit verschillende opties om van onze authentieke Spaanse tapas en gerechten te genieten. Je kunt bij ons terecht voor het a la carte menu en hoofdgerechten. Maar het meest populaire is ons onbeperkte tapas-arrangement waarbij je kunt genieten van een uitgebreide selectie van koude en warme tapas die speciaal voor jou zijn samengesteld door onze chefkok. Je kunt zoveel tapas bestellen als je wilt zonder enige tijdslimiet.

Als je met kinderen komt, houd er dan rekening mee dat kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis met ons mee eten. Kinderen van 4 t/m 10 jaar hebben de keuze uit ons tapas-arrangement voor €11,50 of ons kindermenu.
Ons tapas-arrangement is beschikbaar van dinsdag t/m donderdag voor €24,95 per persoon en van vrijdag t/m zondag voor €27,95 per persoon op vrijdag en zondag en €29,95 per persoon op zaterdag. Houd er rekening mee dat bij ons onbeperkt tapas prijs de drankjes en desserts niet zijn inbegrepen. 

Houd er rekening mee dat er tijdens feestdagen afwijkende prijzen gelden.
Voor onze a la carte gerechten, hoofdgerechten en grill gerechten gelden andere tarieven, dus bekijk onze menukaart voor meer informatie.

Kom langs bij Ramblas Zeist en ontdek de echte smaak van Spanje met onze heerlijke tapas en gerechten.

Tarieven Voor Onbeperkt Tapas bij Ramblas Zeist

a La Carte Ramblas Zeist

Openingstijden & Prijzen


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00-23:00 / €24,95

Woensdag: 16:00-23:00 / €24,95
Donderdag: 16:00-23:00 / €24,95
Vrijdag: 16:00-24:00 / €27,95
Zaterdag: 16:00-24.00 / €29,95
Zondag: 16:00-23:00 / €27,95

⭐⭐⭐⭐⭐4,8/5 Sterren Op Eet.nu

©Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist