Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Zeist Organiseren?

  1. Reservering maken: Neem contact op met Restaurant Ramblas in Zeist om een reservering te maken voor de datum en tijd die het beste bij uw bedrijf passen. Zorg ervoor dat u het aantal gasten, eventuele dieetwensen en allergieën doorgeeft.

  2. Uitnodigingen versturen: Stuur uitnodigingen naar alle medewerkers, waarin u de datum, tijd en locatie van het bedrijfsuitje vermeldt. U kunt ook andere relevante details, zoals eventuele dresscode of speciale verzoeken, opnemen.

  3. Transport regelen: Als het restaurant niet op loopafstand van uw bedrijfslocatie is, overweeg dan om vervoer te organiseren, vooral als er alcohol wordt geserveerd tijdens het uitje.

  4. Entertainment en activiteiten: Bepaal of u tijdens het uitje speciale activiteiten of entertainment wilt toevoegen. Misschien wilt u een speech houden, teambuildingactiviteiten organiseren of gewoon genieten van een ontspannen maaltijd.

  5. Menukeuze: Bekijk van tevoren het menu van Restaurant Ramblas en overleg met uw medewerkers om hun voorkeuren te kennen. Het restaurant biedt waarschijnlijk een verscheidenheid aan tapasgerechten, dus zorg ervoor dat er voor iedereen iets is.

  6. Drankjes: Bespreek of drankjes bij de maaltijd zijn inbegrepen of dat medewerkers hun eigen drankjes moeten bestellen. Zorg ervoor dat er voldoende keuze is, inclusief alcoholvrije opties.

  7. Betaling regelen: Bespreek hoe de betaling voor de maaltijd wordt geregeld. U kunt ervoor kiezen om als bedrijf te betalen of om medewerkers individueel te laten afrekenen.

  8. Bedankjes: Overweeg om kleine bedankjes of certificaten uit te delen als blijk van waardering voor de deelname van uw medewerkers aan het bedrijfsuitje.

  9. Veiligheid: Zorg ervoor dat medewerkers verantwoordelijk drinken en regel vooraf hoe ze veilig thuis zullen komen na het uitje. U kunt overwegen om taxi's te regelen of informatie te verstrekken over het gebruik van openbaar vervoer.

  10. Bedank iedereen: Vergeet niet om aan het einde van het uitje iedereen te bedanken voor hun deelname en om waardering uit te spreken voor hun inzet en bijdrage aan het bedrijf.

Een bedrijfsuitje bij Restaurant Ramblas Zeist is een geweldige manier om de banden binnen het team te versterken, te ontspannen en van heerlijk eten te genieten. Zorg ervoor dat alle details goed zijn geregeld en dat iedereen een geweldige tijd heeft.
Veel plezier bij Tapas Restaurant Ramblas Zeist!

Uw Bedrijfsuitje Bij Ramblas Zeist


Een personeelsuitje bij Tapas Restaurant Ramblas Zeist is een geweldige keuze. Wij serveren Spaanse Tapas, welke kleine gerechtjes zijn uit de Spaanse keuken, die ideaal zijn om te delen en te genieten van een gezellige en informele sfeer.
Hier is een suggestie voor het organiseren van zo'n uitje:


Tips Voor Uw Bedrijfsuitje

Openingstijden & Prijzen


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00-23:00 / €24,95

Woensdag: 16:00-23:00 / €24,95
Donderdag: 16:00-23:00 / €24,95
Vrijdag: 16:00-24:00 / €27,95
Zaterdag: 16:00-24.00 / €29,95
Zondag: 16:00-23:00 / €27,95

⭐⭐⭐⭐⭐4,8/5 Sterren Op Eet.nu

©Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist