Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist
Spareribs

Spareribs Restaurant Ramblas Zeist

  1. Spareribsvariaties: Wij bieden verschillende soorten spareribs aan, zoals zoete, pittige, honingglazuur of knoflookmarinades. Je kunt kiezen welke smaak of saus je bij je spareribs wilt hebben.

  2. All-you-can-eat-opties: Restaurant Ramblas Zeist biedt een onbeperkt "all-you-can-eat" arrangement aan, waar je kunt blijven genieten van spareribs totdat je genoeg hebt.

  3. Bijgerechten: Naast spareribs bieden wij tevens ook bijgerechten aan zoals friet, aardappelsalade, coleslaw, maïsbrood en groenten om je maaltijd compleet te maken.

  4. Informele sfeer: De sfeer in Restaurant Ramblas Zeist is informeel en gezinsvriendelijk, waardoor het een populaire keuze is voor groepen en gezinnen.

  5. Sauzen en condimenten: Er staan vaak een verscheidenheid aan sauzen en condimenten op tafel, zodat je je spareribs naar smaak kunt aanpassen.

  6. Speciale aanbiedingen: Voor de kids bieden wij aangepaste tarieven aan!

Spareribs restaurants zijn populair in veel landen en bieden vaak een informele en gezellige plek om van smakelijke ribgerechten te genieten. Als je een liefhebber bent van spareribs, kan een bezoek aan All You Can Eat Tapas Restaurant Ramblas een heerlijke en bevredigende eetervaring zijn.

U bent meer dan welkom bij ons restaurant!

Onbeperkt Spareribs Zeist


Onbeperkt Spareribs Eten? Restaurant Ramblas Zeist is een Tapas Restaurant welke tevens gespecialiseerd is in het serveren van spareribs, een populair gerecht dat bestaat uit geroosterde of gegrilde ribben van varkensvlees. Spareribs worden vaak gemarineerd of ingesmeerd met saus voor extra smaak en sappigheid. Ons restaurant is casual en informeel van aard en richt zich op het aanbieden van smaakvolle en sappige spareribs, meestal met bijgerechten zoals friet, coleslaw en maïsbrood.
Over Onze Spareribs

Openingstijden & Prijzen


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00-23:00 / €24,95

Woensdag: 16:00-23:00 / €24,95
Donderdag: 16:00-23:00 / €24,95
Vrijdag: 16:00-24:00 / €27,95
Zaterdag: 16:00-24.00 / €29,95
Zondag: 16:00-23:00 / €27,95

⭐⭐⭐⭐⭐4,8/5 Sterren Op Eet.nu

©Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist