Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist
Personeelsfeestje

Personeelsfeestje Zeist Organiseren?


 1. Doelstellingen bepalen:

  • Bedenk wat je wilt bereiken met het feest. Is het om de teambuilding te verbeteren, een mijlpaal te vieren of gewoon om iedereen te bedanken voor hun harde werk?
 2. Budget vaststellen:

  • Bepaal het budget dat je wilt toewijzen aan het feest. Dit zal van invloed zijn op de locatie, het entertainment, eten, drinken en decoraties.
 3. Datum en locatie:

  • Kies een geschikte datum en locatie. Zorg ervoor dat de datum in ieders agenda past en dat de locatie voldoende ruimte en faciliteiten biedt voor je plannen.
 4. Thema en decoratie:

  • Overweeg een thema voor het feest en versier de locatie dienovereenkomstig. Dit kan het feest leuker en interactiever maken.
 5. Entertainment:

  • Bedenk welke vorm van entertainment je wilt bieden. Dit kan variëren van live muziek en dj's tot spelletjes, quizzen of een fotobooth.
 6. Eten en drinken:

  • Kies een cateringoptie die past bij je budget en de voorkeuren van je team. Dit kan variëren van een eenvoudige buffetmaaltijd tot een uitgebreid diner.
 7. Uitnodigingen en RSVP's:

  • Stuur uitnodigingen naar je medewerkers met alle benodigde details en vraag om een bevestiging van aanwezigheid (RSVP).
 8. Activiteiten en programma:

  • Stel een programma op met activiteiten, speeches of presentaties, en zorg ervoor dat alles soepel verloopt.
 9. Bedankjes:

  • Overweeg kleine bedankjes voor je medewerkers als blijk van waardering voor hun bijdrage aan het bedrijf.
 10. Veiligheid en vervoer:

  • Zorg voor de veiligheid van je medewerkers door bijvoorbeeld transportmogelijkheden te regelen als het feest op een externe locatie plaatsvindt.
 11. Evaluatie:

  • Na het feest, evalueer het evenement om te leren wat er goed ging en wat er verbeterd kan worden voor toekomstige personeelsfeestjes.

Vergeet niet om rekening te houden met de diversiteit van je team en eventuele dieetwensen of speciale behoeften bij het plannen van het eten en drinken. Het belangrijkste is dat het feest leuk en ontspannend is, en dat je medewerkers zich gewaardeerd voelen voor hun harde werk.

Veel plezier met jullie personeelsfeestje bij Tapas Restaurant Zeist!

Uw Personeelsfeestje in Goede Handen


Personeelsfeestje in Zeist organiseren? Het organiseren van een personeelsfeestje is een goede manier om de teamgeest te versterken en waardering te tonen voor de inzet van je medewerkers. Hier zijn enkele stappen om je op weg te helpen bij het organiseren van een geslaagd personeelsfeestje:


Tips Voor Uw Personeelsfeestje

Openingstijden & Prijzen


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00-23:00 / €24,95

Woensdag: 16:00-23:00 / €24,95
Donderdag: 16:00-23:00 / €24,95
Vrijdag: 16:00-24:00 / €27,95
Zaterdag: 16:00-24.00 / €29,95
Zondag: 16:00-23:00 / €27,95

⭐⭐⭐⭐⭐4,8/5 Sterren Op Eet.nu

©Spaans Tapas Restaurant Ramblas Zeist