Spaans tapas restaurant Ramblas Zeist
Over onsOver Spaans tapas restaurant Ramblas Zeist 

Ben je opzoek naar een gezellig restaurant in Zeist?

 

Kom dan langs bij Spaans tapas restaurant Ramblas Zeist! Ons restaurant is gelegen in het centrum van Zeist.

Ook leuk na een dagje shoppen. Tijdens de zomer kan je op ons terras genieten van een heerlijk diner zonder last de hebben van verkeer en voorbijgangers.

Dineren bij restaurant Ramblas Zeist

Bij ons kan je genieten van onbeperkt tapas, a la carte of hoofdgerechten op een mooie plek in binnenstad van Zeist, op loopafstand van Slot Zeist.

Ramblas is een Spaans tapas restaurant, gespecialiseerd in Spaanse gerechten en drankjes. Bij ons kan je genieten van overheerlijke gerechten uit ons heel assortiment; wanneer je wilt dineren kan je kiezen uit een aantal mogelijkheden. Kom je met een groep, dan kunnen wij een speciaal tapas - arrangement voor je samenstellen om onze kwaliteit te waarborgen.

 

Bij de bereiding van onze gerechten maken wij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten van een uitstekende kwaliteit. Voor onze vegetarische gasten is er uiteraard iedere dag wisselende vegetarische hapjes.

Feesten/ Partijen

Voor feesten en partijen kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze tapaskaart; bovendien kunnen we ook een speciaal arrangement voor je samenstellen. Je kunt hierbij natuurlijk je eigen wensen aangeven, maar je kunt zich ook laten verrassen door onze creatieve koks.

Wil je reserveren, neem contact met ons op via ons telefoonnummer

Met plezier, toewijding en geduld zullen wij je graag te woord staan. 

Tevens kan je je reservering via het contactformulier doorgeven.

Onbeperkt tapas – zonder tijdslimiet

Op onze menukaart vind je een schitterende keuze van huisgemaakte en seizoensgebonden gerechten. Met deze diverse keuzes kan je naar eigen voorkeur een menu samenstellen. Heb je iets te vieren? Ramblas Zeist leent zich ook uitstekend voor personeelsfeestjes, bedrijfsborrels, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen enzovoorts!  Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of mail voor een op maat gemaakte offerte. 

Tapas is gezellig avondeten

Al sinds lange tijd wordt er in Spanje bij een drankje tapas geserveerd. Een tapa is een lekkere smaakmaker bij een glas wijn, bier of sherry. Tapas zijn kleine pittige gekruide hapjes van vis, vlees, groenten, eieren, kaas, gamba's, worst of mini - salades. Het schoteltje met een lekkernij, de tapa, werd als een dekseltje op het glas gezet, zodat vliegen en/of stof geen kans kregen om in het drankje terecht te komen. "Tapas" is afgeleid van "tapar", wat betekent "afdekken".

In de loop der eeuwen zijn de tapas uitgegroeid tot een manier van leven. Veel Spanjaarden gaan 's avonds een tapasbar in om met elkaar bij te praten onder het genot van een glas Sherry of Sangria met één of meerdere tapas. Tapas zijn al lang niet meer bedoeld voor het tegenhouden van de vliegen en/of stof, maar dienen als een onderdeel van het sociale leven in Spanje. Ze worden op een schoteltje of een klein bord geserveerd waar men gezamenlijk van eet. Samen met brood en anderen ingrediënten kunnen tapas echter ook een complete avondmaaltijd vormen. Een gezellige avond met hapjes, wijn, gezelligheid en Spaanse muziek. Bij ons is tapas gezellig lang tafelen en drinken met je familie en vrienden.

Feesten en partijen

Spaans tapas restaurant Ramblas Zeist leent zich ideaal voor bijvoorbeeld groepslunches en-diners, bruiloften, jubileumfeesten, verjaardagen en diners.

 

Ons restaurant biedt plaats aan zo’n 120 personen. Ook kunnen wij gebruik maken van ons terras, waar plaats is voor zo’n 50 personen. Het is mogelijk om zowel ons terras als ons restaurant af te huren voor je eigen evenement.

 

Ramblas is ideaal voor een smaakvol diner, vergadering of een feest. De unieke ruimte is gesitueerd op de benedenverdieping en is voorzien van een eigen bar en een karakteristieke sfeer.

Catering op locatie voor bedrijven en particulieren

Wij verzorgen ook catering op locatie voor een (bedrijfs-)feest, borrel, jubileum, of een verjaardag. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Ramblas is voor zowel jong als oud een gezellige manier om het vakantiegevoel in eigen land te ervaren.

 

Via de vrolijke voorkant met terras proef en ruik je direct de typische Spaanse sfeer bij binnenkomst. Veel kleur en zonnige uitstraling met vrolijke Spaanse muziek brengt je direct in een vakantiestemming.

 

 

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Spaans tapas restaurant Ramblas Zeist. Tot ziens!

Contact:

Spaans tapas restaurant Ramblas Zeist © 2022. Alle rechten voorbehouden.